Gezond eten voor een gezond gewicht

Een gezonde levensstijl beïnvloedt veel keuzes. Selecteer onder hen bijna gebalanceerde voeding of een gezond dieet. Dus hoe voel je je gezond? Laten we beginnen met de definitie van een gezond dieet.

De Dietetic Guidelines for Americans 2015-2020, een gezond voedingsplan:

Het concentreert zich op fruit, groenten, hele kelder en kleine of melk van melk en zuivelproducten
Bevat mager vlees, gevogelte, vis, bonen, eieren en noten
Netto vet, transmissies, cholesterol, natrium (natrium) en meer suiker
Ontspan op de koude dag
Gezonde en gezonde maaltijden!
Een gezond dieet dat u helpt uw ​​gewicht onder controle te houden, heeft betrekking op een verscheidenheid aan voedingsmiddelen die u misschien niet hebt overwogen. Wanneer het eten van een “gezond dieet” niet lijkt te eten, kunt u proberen alle voedingsmiddelen die u kunt eten, af te breken.

Fruit, bevroren of geconserveerd fruit – denk niet aan sinaasappels of bananen. Alle nieuwe, bevroren of geconserveerde vruchten zijn een uitstekende keuze. Neem een ​​paar ‘exotische’ vruchten. Hoe zit het met mango? Of ananas of sappige kiwi! Als je favoriete verse fruit buiten het seizoen is, probeer dan bevroren, ingeblikte of droge rijst met vers fruit, zodat je er van houdt. Een waarschuwing voor de uitgeklede baarden is dat ze andere suikers of siropen kunnen bevatten. Zorg ervoor dat je de soorten voorwerpen in het water of in je sap verpakt.

Verse, ingevroren of ingeblikte groenten – probeer iets nieuws. Je zult merken dat je geen groenten wilt grillen of champignons wilt kruiden met kruiden, zoals Rosemarie. Je kunt groenten in het tapijt opslaan met een kleine vrije tijd. Of probeer de bevroren of ingeblikte maaltijden voor een snelle tafel – serveert een magnetron en serveert. Probeer groente, zout, boter of romige saus te vinden als je groenten probeert te bewaren. Zorg ervoor dat je de productie-afdeling uitprobeert en probeer elk weekend nieuwe groenten.

Voedsel dat rijk is aan calcium – geeft automatisch een klein glas vet of vetvrij weer als het zegt: “meer melkproducten eten.” Maar hoe zit het met yoghurt met een beetje vet en vet? Deze producten zijn veel smaken en kunnen een uitstekende dessertvervanger zijn voor mensen met zoetekauw.
Een nieuw commentaar op een oude favoriet – wanneer je favoriete recept voor het frituren van vetvis of kip is gebakken, probeer dan gezonde varianten te gebruiken voor het bakken of bereiden. Het kan ook een recept zijn dat droge roos gebruikt in plaats van meer breed vlees. Frot of je internet in receptenmagazines met minder calorieën – je kunt verrast worden door een nieuwe favoriet!
Moet ik mijn favoriete briesje geven?
Nee! Een gezond dieet is een balans. Je kunt van je favoriete voedsel genieten, ook als je veel calorieën, vet of extra suiker hebt. De sleutel is om te eten en uw balans in balans te brengen met gezond voedsel en meer lichaamsbeweging.

Ze maakten het goedkoper. Als u gewoonlijk al het voedsel eet, verminder ze dan eens per week of eenmaal per maand. Je hebt je calorieën verminderd omdat je niet zoveel voedsel hebt gehad.
Eten is klein. Als je favoriete chocolaatjes je favoriet is, heb je een kleinere of slechts een halve reep.
Probeer een meer calorie-versie. Gebruik minder inhalators voor calorievoedsel of bepaalde voedingsmiddelen. Als je macaroni en kaasrecept bijvoorbeeld melk, boter en vette kaas gebruiken, INSERT met melk, minder boter, kaas, lichte room, verse spinazie en tomaten. Denk er niet aan om de omvang van je werk te verbeteren. Bekijk meer gewicht om het aantal ideeën over calorieën te verminderen.
Het feit is dat je kunt begrijpen hoe al te snel het voedsel in je gezonde voeding op een manier die je helpt om gewicht te verliezen of om gezond gewicht te behouden.

Gerelateerde artikelen

Tips & tricks voor gezond eten!

Een gezond dieet kan net zo verwarrend zijn als het spelen van een bordspel waar de regels elke keer veranderen. Deze gids zal je helpen

Sporten combineren in het dagelijks leven

Sporten combineren in het dagelijkse leven

Sporten combineren in het dagelijks leven Het vinden van de juiste balans tussen werk, gezinsverantwoordelijkheden en fitnessdoelen kan vandaag een uitdaging zijn, maar in geen

Wat is een gezond dieet ?

Wat is een gezond dieet Een gezond dieet is geen strikte beperking van het dieet, onrealistisch en ontbering van het voedsel waar je van houdt.

We horen graag uw review, ervaring,opmerking of beoordeling

Leave a reply


Register New Account
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare