1. Poeders
  2. plantaardige eiwitpoeder

Top 10 beste plantaardige eiwitpoeders

By Bessie Cooper | 12 Dec 2022

Heb je ooit naar een vervanging van vlees gezocht, maar wist je niet zeker welke de meest effectieve was? Voel je je gefrustreeerd door het feit dat je uren hebt besteed aan het zoeken naar de beste plantaardige eiwitpoeder en nog steeds niet hebt gevonden wat je zoekt? Geen zorgen meer, want we hebben een lijst samengesteld met de top 10 merken van plantaardig eiwitpoeder. Je hoeft niet meer uren uit te geven om de perfecte plantaardige eiwitpoeder te zoeken. We hebben deze voor je uitgezocht! 

De top 10 beste plantaardige eiwitpoeders voor je lichaam zijn via ons eenvoudig beschikbaar. Wij helpen je graag met het vinden van de ideale plantaardige eiwitpoeder. Per persoon kan het uiteraard verschillen welke plantaardige eiwitpoeder het beste bij je past, maar voor iedereen zit er vast wel een plantaardige eiwitpoeder tussen waar ze goed gebruik van kunnen maken. 

Wij zijn aan de slag gegaan om een goede top 10 plantaardige eiwitpoeders op te stellen, zodat je niet hoeft te zoeken naar een goede plantaardige eiwitpoeder. Niemand heeft namelijk zin om een plantaardige eiwitpoeder te moeten zoeken, terwijl je gewoon verder wit gaan waar je mee bezig was. 

Het belang van het kopen van de beste plantaardige eiwitpoeder

Het is goed om te onthouden dat je lichaam altijd belangrijk is. Wat is de beste plantaardige eiwitpoeder maakt in zo’n geval niet uit. Het is belangrijk om je eigen lichaam te leren waarderen en er vanuit een ander perspectief naar te leren kijken. Op die manier kun je een betere band met je eigen lichaam krijgen. 

Een plantaardige eiwitpoeder kopen kan je wel een duwtje in de goede richting geven. Voor sommige mensen helpt het en voor andere mensen niet. Daarom is het belangrijk om naar je eigen lichaam te luisteren en te kijken wat je nodig hebt. Op die manier ga je het meeste bereiken. 

Vergelijk de gehele top 10 plantaardige eiwitpoeder lijst

De top 10 plantaardige eiwitpoeders is voor iedereen beschikbaar. Wij zijn samen met experts aan de slag gegaan om een plantaardige eiwitpoeder test uit te voeren. Daar is een best geteste plantaardige eiwitpoeder uit gekomen. De plantaardige eiwitpoeders vergelijken was dan ook een belangrijk onderdeel van het volledige proces. We hebben hierbij rekening gehouden met ene hele hoop verschillende aspecten. 

We hebben gekeken naar wat de meeste mensen wensen in een plantaardige eiwitpoeder en welke plantaardige eiwitpoeder ervaringen er al zijn. Op die manier krijgen we een duidelijk beeld van de mogelijkheden van de plantaardige eiwitpoeders en hoeven we niet allerlei verschillende opties bij elkaar neer te leggen.

 

Voeg je header hier toe

Inhoudsopgave

Vergelijk de gehele top 10 plantaardige eiwitpoeder lijst

Vegan Proteïne Shake 750 gram 100% plantaardig eiwitpoeder PEA Protein Isolate.

PEA Protein Isolate is een van de meest veelzijdige veganistische eiwitbronnen die er zijn. Het is gemaakt van erwten, wat resulteert in een hoog eiwitpercentage van meer dan 90%. De eiwitten in PEA Protein Isolate zijn ook goed verteerd en worden snel opgenomen. De eiwitstof is ook vrij van bewerkte suikers, kunstmatige zoetstoffen en kleur- en smaakstoffen. PEA Protein Isolate is een uitstekende bron van eiwitten voor veganisten, vegetariërs en atleten die op zoek zijn naar een plantaardige eiwitbron. Het bevat alle essentiële en niet-essentiële aminozuren, waardoor het een complete eiwitbron is. Daarnaast is PEA Protein Isolate vrij van twee problematische eiwitbronnen: lactose en gluten. Bovendien is PEA Protein Isolate bevorderlijk voor de spierregeneratie na een intensieve training. Het kan ook helpen bij het verhogen van het energieniveau, het verbeteren van de spieropbouw en het verminderen van vermoeidheid.

Your Super SKINNY Organic Proteïne Mix Plantaardig eiwitpoeder Helpt met Afvallen.

Onze Super SKINNY Organic Proteïne Mix Plantaardig eiwitpoeder is de perfecte oplossing voor als je je lichaam wilt verbeteren. Het bevat 62% veganistisch eiwitpoeder van hoge kwaliteit dat je helpt om op een gezonde manier gewicht te verliezen en je honger op natuurlijke wijze onder controle te houden. Daarnaast bevat het 3 groene superfoods die je een extra boost van micronutriënten geven om je de fitste en gezondste versie van jezelf te laten zijn. Deze proteïne mix is een ideaal plantaardig alternatief voor whey protein poeder en bevat alle voedingsstoffen die je nodig hebt om je energieniveau te verhogen en je hersteltijd te verbeteren. Het bevat ook een combinatie van voedingsstoffen die je helpen om je cholesterol, bloeddruk en bloedsuikerspiegel in balans te houden. Bovendien is deze mix voordelig, gemaakt van 100% organisch ingrediënten en klaar om te mixen met water of je favoriete drank. Met deze mix kun je dus eindelijk afvallen zonder dat je je gezondheid hoeft te compromitteren.

Vegan Protein | Vanille | Plantaardige proteinen mix van Soja, gekiemde rijst, erwten, lijnzaad, amaranth,.

Alpha Foods Vegan Protein vanille is een plantaardige proteïnenmix die bestaat uit soja, gekiemde rijst, erwten, lijnzaad, amaranth en andere zaden en bonen. Het is een compleet, complex en biologisch beschikbaar eiwitpoeder. We gebruiken alleen natuurlijke smaakstoffen, geen artificiële smaakmakers. Bovendien is het lactose-, gluten- en GGO-vrij, wat het een ideaal voedingsmiddel maakt. Het kan gebruikt worden als shake met water of plantaardige melk, maar ook in verschillende warme bereidingen of bakrecepten. Alpha Foods werd in 2014 in Californië ontwikkeld, maar het product wordt gemaakt in Duitsland. We staan ​​bekend om onze doordachte en duurzaam ingekochte grondstoffen, krachtige plantaardige ingrediënten en een uitgebalanceerde mix. Elke afzonderlijke partij wordt gecontroleerd door een volledig gecertificeerd en onafhankelijk laboratorium.

Optimum Nutrition Gold Standard 100% Plant-based Protein Vanilla Vegan Protein Plantaardig Proteine Poeder Eiwitshake.

De Optimum Nutrition Gold Standard 100% Plant-based Protein – Vegan Protein – Plantaardig Proteine Poeder – Eiwitshake – 684 gram (19 servings) is een innovatief en plantaardig eiwitpoeder. Het biedt de ultieme oplossing voor veganisten en vegetariërs die op zoek zijn naar een goede eiwitbron. De eiwitbron is afkomstig uit erwten, haver, chia, amandelen en gierst. De ingrediënten zijn afkomstig uit gecontroleerde landbouw, waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt. Daarnaast zijn alle ingrediënten 100% natuurlijk en bevat het poeder geen kunstmatige zoetstoffen, conserveermiddelen of kleur- en smaakstoffen. Het poeder is een goede bron van eiwitten, vezels en mineralen. Het bevat alle essentiële aminozuren, waardoor het een goede vervanger is voor vlees. Bovendien kun je het poeder mixen met water, melk of yoghurt. Het is een ideaal tussendoortje en leidt tot een optimale spierontwikkeling. Door de heerlijke vanille-smaak is het poeder ook geschikt als een smakelijke shake.

Body Fit Pea Protein Isolate Plantaardig Eiwitpoeder Vegan Protein Poeder Biologisch Erwten Eiwit 500 gram (20 Shakes).

Body Fit Pea Protein Isolate Plantaardig Eiwitpoeder Vegan Protein Poeder Biologisch Erwten Eiwit 500 gram (20 Shakes) is een zuivel- en dierlijk vrije eiwitbron met een hoog eiwitgehalte van 80%. Het bevat maar liefst 17.9g BCAA per 100g, wat betekent dat het ideaal is om spiermassa mee op te bouwen. Het is een plantaardige eiwitpoeder afkomstig van erwten en heeft een hoge biologische waarde, waardoor het een volwaardige vervanger is voor whey eiwit. De eiwitpoeder is 100% natuurlijk en bevat geen toevoegingen. Body Fit Pea Protein Isolate Plantaardig Eiwitpoeder Vegan Protein Poeder Biologisch Erwten Eiwit 500 gram (20 Shakes) is een uitstekende keuze als je gezond wilt eten, als je meer spiermassa wilt opbouwen of als je je voedingspatroon wilt verbeteren. Het is makkelijk te gebruiken, je kunt het mengen met water of verwerken in smoothies, shakes, bakrecepten en meer. Deze eiwitpoeder is een goede bron van plantaardige eiwitten, essentiële aminozuren en vezels. Het is daarom een geweldige optie voor veganisten, vegetariërs en mensen die op zoek zijn naar een gezondere levensstijl.

Body Fit Rice Protein Plantaardig Eiwitpoeder Vegan Proteine Poeder Biologisch Rijst Eiwit 1000 gram (40 Shakes).

Body Fit Rice Protein Plantaardig Eiwitpoeder Vegan Proteine Poeder Biologisch Rijst Eiwit 1000 gram is een ideale keuze voor veganisten die op zoek zijn naar een pure, plantaardige eiwitbron. Het bevat maar liefst 80% eiwitten en is verrijkt met aminozuren. Het bevat geen kunstmatige toevoegingen, kleur of smaakstoffen. De textuur is romig en het smaakt heerlijk. U kunt het eenvoudig toevoegen aan shakes, smoothies, sappen of recepten. Body Fit Rice Protein Plantaardig Eiwitpoeder Vegan Proteine Poeder Biologisch Rijst Eiwit 1000 gram is een ideale optie voor mensen die op zoek zijn naar een puur en gezond product. Het bevat veel voedingsstoffen, waaronder magnesium, ijzer, fosfor en vitamine B-6. Het bevat ook geen gluten, lactose of soja, wat het een goede optie maakt voor mensen met voedselintoleranties. Het is ook gemakkelijk te verwerken en heeft een lange houdbaarheid. Bovendien is het koolhydraatarm, wat het ideaal maakt voor mensen die een dieet volgen dat gericht is op gewichtsverlies of voeding.

Vegan Muscle Eiwitshake | Vanille | Plantaardige proteinen mix van gekiemde zaden | Verrijkt met BCAA en Creatine |.

Vegan Muscle Eiwitshake is een plantaardige eiwitmix gemaakt van gekiemde zaden, verrijkt met BCAA's en creatine. Deze mix is ontwikkeld in Californië en gemaakt in Duitsland. De ingrediënten worden zorgvuldig uitgebalanceerd om een krachtig resultaat te bereiken, waardoor je merkbare en zichtbare resultaten kunt behalen. Doordat de ingrediënten 100% plantaardig zijn, is de shake lactose-, gluten- en GGO-vrij. De kwaliteit van de ingrediënten wordt gecontroleerd door een volledig gecertificeerd en onafhankelijk laboratorium. De shake is de afgelopen jaren geperfectioneerd met behulp van feedback van een grote gemeenschap van gebruikers. Vegan Muscle Eiwitshake is een complete voedingsbron met veel voordelen. Je kunt het gebruiken als vervanging van een maaltijd of als pre- of post-workout shake om je prestaties te verbeteren. Geniet van de heerlijke smaak vanille en versterk je spieren terwijl je je goed voelt over je keuzes.

Body Fit Soy Protein Plantaardig Eiwitpoeder Vegan Proteine Poeder Biologisch Soja Eiwit 750 gram (30 Shakes).

Soja Eiwit Biologisch is een veganistisch eiwitpoeder dat een perfecte aanvulling is voor elke plantaardige voeding. Het bevat natuurlijke eiwitten, vitamines en mineralen en is daarom uitermate geschikt voor mensen die een gezonde lifestyle nastreven. Met zijn hoge concentratie aan eiwitten is het een perfecte aanvulling op een veganistisch dieet. Het poeder bevat geen kunstmatige smaakstoffen, zoetstoffen of kleur- en geurversterkers. Het is gemaakt van een hoogwaardig soja-eiwit dat is verrijkt met ijzer, zink en magnesium. Deze voedingsstoffen zijn essentieel voor een gezonde voeding en ondersteunen het herstel na een intensieve workout. Soja Eiwit Biologisch is ook samengesteld met speciale enzymen die je spijsvertering ondersteunen. Het poeder is ook licht verteerbaar, dus je kan het eenvoudig mixen met water of je favoriete plantaardige melk.

Body Fit Vegan Protein Eiwitshake Vanilla Chai Vegan Proteine Poeder Plantaardige Eiwitshake 30 gram (1 shake).

Met Body & Fit Vegan Protein Eiwitshake heeft u de perfecte plantaardige eiwitsupplement die uw vegan levensstijl ondersteunt. Deze smaakvolle eiwitshake is een gemakkelijke manier om te profiteren van hoogwaardige eiwitten, die afkomstig zijn van erwten, haver en hennep. De shake bevat 30 gram eiwit per shake, wat betekent dat het de ideale bron van proteïne is voor gezonde veganisten. De Body & Fit Vegan Protein Eiwitshake heeft een verfijnde smaak van vanille en chai. Deze smaak is perfect om te genieten als een verfrissende shake of als vervanging van een maaltijd. Het is ook een geweldige toevoeging aan smoothies en andere gerechten om een extra proteïneboost te geven. De plantaardige eiwitshake bevat geen geraffineerde suiker, gluten of kunstmatige ingrediënten, waardoor het een gezonde optie voor iedereen is.

Optimum Nutrition Gold Standard 100% Plant-based Protein Chocolate Vegan Protein Plantaardig Proteine Poeder Eiwitshake.

Optimum Nutrition Gold Standard 100% Plant-based Protein is de ultieme plantaardige eiwitbron. Deze eiwitverrijkte shake biedt een scala aan voedingsstoffen, waaronder vezels en essentiële aminozuren die het lichaam nodig heeft voor een gezonde levensstijl. Deze veganistische eiwitbron is gemaakt met alleen hoogwaardige ingrediënten en is een uitstekende keuze voor veganisten, sporters en andere die op zoek zijn naar een gezondere eiwitbron. Deze shake bevat een heerlijke chocoladesmaak met een rijke, romige textuur die heerlijk smaakt. Het is gluten- en soja-vrij en geschikt voor veganisten en vegetariërs. Deze shake bevat 19 porties per 684 gram en is een uitstekende bron voor eiwitten, ijzer, vezels en andere voedingsstoffen. Het bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, zoetstoffen of conserveermiddelen, waardoor het een uitstekende keuze is voor een goede voeding.

plantaardige eiwitpoeder vergelijking - Vragen en antwoorden

Het kan best lastig zijn om te bepalen of een plantaardige eiwitpoeder bij je past. Dit kan namelijk per persoon erg verschillen. De ene persoon heeft er veel meer aan dan de andere persoon. De top 10 plantaardige eiwitpoeders laat vooral zien welke de beste plantaardige eiwitpoeder is en welke je dan kunt kopen als je er eentje wilt hebben. 

Als je zelf niet weet of je een plantaardige eiwitpoeder wilt hebben, is het goed om na te gaan of je hem veel zal gebruiken. Wanneer dit niet het geval is, kun je hem eventueel links laten liggen. De meeste mensen hebben er wel een voordeel aan, dus het is zeker goed om er eens naar te kijken.

De ene plantaardige eiwitpoeder is natuurlijk de andere plantaardige eiwitpoeder niet. Daarom kunnen de prijzen zeker verschillen. De prijzen verschillen doordat ze niet allemaal hetzelfde zijn, maar ook doordat iedere aanbieder zelf de prijs mag bepalen. 

Wij bepalen de prijzen namelijk niet. Dit doen de aanbieders. Wij werken samen met verschillende partijen die de plantaardige eiwitpoeders verkopen. Wij verkopen de plantaardige eiwitpoeders niet zelf. Je kunt dus ook op onze website geen plantaardige eiwitpoeders bestellen. Dit kun je allemaal doen via onze partners. Wij raden natuurlijk alleen onze beste partners aan.

Een plantaardige eiwitpoeder kan je wel helpen om gezonder te worden. Dit ligt natuurlijk volledig aan je situatie en aan wie je precies bent. Het is dus wel goed om voor jezelf na te gaan op de top 10 plantaardige eiwitpoeders iets voor je is. Niet iedereen heeft er namelijk wat aan. 

Het is altijd goed om naar je lichaam te luisteren en te kijken welke mogelijkheden er zijn. In de meeste gevallen kun je zelf wel een goede inschatting maken wat je het beste voor je lichaam kunt doen. Wanneer je dit niet kunt, kun je het beste advies vragen bij een arts.

De plantaardige eiwitpoeder die best getest is op dit moment is Vegan Proteïne Shake 750 gram 100% plantaardig eiwitpoeder PEA Protein Isolate.. Alle 10 plantaardige eiwitpoeders in onze top 10 zijn goede plantaardige eiwitpoeders dus kies vooral de plantaardige eiwitpoeder die aan jouw eisen voldoet. 

Conclusie van deze plantaardige eiwitpoeders die best getest zijn

Na het bestuderen van de 10 producten in deze lijst, kunnen we ons niet voorstellen dat er nog iets aan te wensen over is. Al deze producten worden aanbevolen om de behoefte aan eiwitten voor vegetariërs en veganisten te vervullen. Gelukkig is er iets voor iedereen, en we danken je voor het lezen van dit artikel. Mocht je er toch niet uit komen, zullen wij je met alle liefde verder helpen. Wil je liever meteen contact met ons opnemen? Geen probleem. Neem dan gerust contact op met de ondersteuning. Intussen hopen we dat je de perfecte plantaardige eiwitpoeder voor jezelf gevonden hebt.

plantaardige eiwitpoeder review - Tot slot

We hebben nog wel wat advies over de plantaardige eiwitpoeders top 10. De top 10 plantaardige eiwitpoeders is namelijk ideaal om mee te beginnen. We hebben namelijk 10 verschillende plantaardige eiwitpoeders waar je uit kunt kiezen. Je kunt ze zelf ook nogmaals met elkaar gaan vergelijken om de beste plantaardige eiwitpoeders te vinden.

Het is wel altijd aan te raden om zelf goed na te gaan of een plantaardige eiwitpoeder bij je past. Dit kan namelijk per persoon verschillen. We raden dan ook aan om zelf goed na te gaan welke opties er zijn en of je dan de juiste plantaardige eiwitpoeder voor jezelf hebt uitgekozen.